My Buddies….

These are my breastpump buddies……

Ni swing….seldom guna sangat sebab meant for travelling purpose. Suction tak power macam PISA tapi oklah, dapatla 5-5.5 oz per pump session, provided that the session takes at least 20-30 minutes…tapi time I tengah stress, nak dapat 3 oz pun nangis….

Ni pulak cik PISA i, LOVE IT SOOOOO MUCH. Very helpful time tengah2 malam nak cepat2 je mata ni nak pejam time ngantuk during pump session.

Hello..this is Harmony by Medela..Bessssst sangat…dengan Harmony ni la dari 0.5 oz I dapat up to 5-6-7 oz….tapi both breasts la…..syoknya kalau macam mummies yang sekali pump dapat banyak tu…cemburu sangat. Tapi I bersyukur sebab until now my baby boy still being breastfed. Alhamdulillah…

This is my FIRST breastpump ever…hubby belikan time tengah zero knowledge hl-hal berkaitan pumps and mengepam…I love the suction strength..memang comparable la to Avent. First time pump I dapat 3 oz sebelah breast time pantang. Tapi yang lecehnya dia tak cute macam Harmony…I takleh sumbat masuk hobo I. I would never ever letgo this Playtex sebab sentimental value………..

PUMP IDAMAN…..

FREESTYLE…..Ni pump yang I terliur nak beli tapi since dah ada PISA tu….maybe next pregnancy. Mahal la.

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s