Pump Di Bulan Ramadhan….

10 minutes pumping with Harmony….Letih, baru sampai rumah mum

Swing’s result…kursus kat Semenyih. Ni kat bilik file apa ntah, time break for solat…kat surau ramai sangat orang

Ni pulak after 2 jam lebih interval selepas yang di atas….agaknya happy nak balik dah so susu keluar cepat je…

Alamak…ciputnye

2 thoughts on “Pump Di Bulan Ramadhan….

  1. salam…zuraini..i dah letgo swing tu pada a mummy in kelantan…sorry dear
    y not u try surf ebay malaysia, swing only 400plus…cuma risau part nak anta servis je la…

  2. hi

    I baca kat susu ibu u nak letgo medela sawing. Nak jual brapa ye. I dah ada spectra. Tapi akan ada bnyk kursus, so nak cari yg bleh ada battery operated

    thanks

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s