Abah, Mummy, Nabil and Langkawi…

Haritu awal November kami ke Langkawi, 3 days.. Abah ada course situ….Angkutla segala macam mini rice cooker and mini blender since Nabil already started solid food… Ngempeng pun boleh tahan, sumbat botol air masak pun tak berapa nak…Huh, seronoknya dia tengok public sebab all these while, he spent most of his time at home, babysitter’s place and balik kampung je

dsc006801

McDonald LCCT

dsc006991

Checked in already….

dsc00697

A little shopping with mummy..

dsc00728

Let’s go home daddy….

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s