Baby time Confinement…dan sekarang

Nabil baru 8 bulan 3 minggu….lasak dah bukan main lagi…Kalau kena tegur, naik suara sikit, mulala nangis…manja betul…Masa confinement, Nabil susah nak lena, mesti berpangku baru tidur, memang dia dera betul mummy time confinement. Siang malam takleh lena,huhu…

Now, Nabil dah banyak berubah…dah matured sikitla, could be nearly one hour spending his time leisure main sendiri, tapi kena nampak la kelibat mummy depan mata while mummy buat housechores…tak nampak mummy je mau meratap hiba sesungguhnya…hehe…tapi satu je tak ubah, tahan mata nak main…sampai merah2 kening tu….pastu siapla malam nangisla  time ngigau tu, Abah dia jela yang pandai pujuk, tupun selepas nenen mummy tak menjadi…hehe

dsc00817

ngantukla mummy….

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s