Review on Swing, PISA and FreeStyle (FS)

Mobility

– Of course FS menang in terms of mobility….sumbat aje masuk hobo or tote, memang fit. Swing pun ok, cute and ringan…Anyway, Swing ku dah kujual pada Qay…..thanks Qay!!

Suction

– I love PISA ….I vote for PISA in terms of suction…power sangat… rasa cam puas and kosong betul b***** lepas pump….takdela nak kena top up guna harmony lagi. FS and Swing suction memang comparable, except that Swing is a single pump while FS provides enability of double pumping and jimatkan masa….both Swing and FS have reallt soft suction, while PISA…macam motor dia juga la, POWER!!

Pumping result….

– I pegang pada prinsip demand and supply…apa2 pump pun, demand and supply…cuma kalau guna Swing, ambil masa skitla since it s a single pump….in short words, Swing, PISA and FS lebih kurang je pumping result….

MY NEW Medela FreeStyle breastpump…HEHE

dsc00822

dsc00824

Cute and cinonet je….Really fits my hobo/tote bag…Mummy harap sangat dapat maintain bm until Nabil 2 years…Sian dia

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s