PISA vs FS pumping result

Testing dah pump guna both PISA n FS on the same day…Nape I pump guna PISA mesti lagi extra dari FS…huhu….kalau PISA dapat 4 oz, FS dapat 3 je..kalau PISA dapat 2.5 oz, FS lagi ciput, tak sampai 2 oz pun…nape ek???

See……

dsc00856

4 thoughts on “PISA vs FS pumping result

  1. salam..mama dhea…yela…i pun setuju…pISA much power suction dia…mcm IRA cakap…cycle of pump persecond memang main peranan…so…could we say that FS got extra credits on its MOBILITY????

  2. as.. as i told u b4.. mmg pisa suction dia kuat.. fs lembut jek.. actly mmg fs dpt sket dr segi masa.. kalo u tunggu sket, mesti u dpt amt yg sama dgn pisa..

    well, i pun dh terangau ngan pisa ni.. hehe.. plan to have it 4 next baby.. ^^

    sambil tu.. meh amik tag @ my blog.. jom jom..🙂

  3. salam adinsa / asnida…

    tak silap saya, bpump yg portable mcm FS & swing mmg mcm tuh.. sbb dia ringan & portable.. so, suction kureng laa sikit.. compared to PISA yg moto dia 4kg tuh.. hahaha..

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s