Mummy, Nabil and Snuggbaby Mei Tai with Buckles…

Mummy’s buckled mei tai reached Nenek’s place last Wednesday…Yeehaa….The moment I saw it, terus teruja nak pakai..especially Nabil yang suka sangat clinging kat mummy cuti panjang nih…(LOVE U MY BOY!!!)I bought it from Liza’s Snuggbaby.com..She’s one of Malaysian mummies yang jual mei tai yang diorang jahit sendiri..Trust me!!!This mei tai I bought…em…superb!!!Nabil pun nampak comfy je dalam tu….Mula mcm susah sikit nak attach buckles(but i believe laagi susah kalau i nak ikat mei tai tu,)needs lots of practice, tp in time mudah je…rasa best je time dakap Nabil dalam tu….

2 thoughts on “Mummy, Nabil and Snuggbaby Mei Tai with Buckles…

  1. if tak keberatan…tunjuk gambar how you wearing ur son…teringin nak tengok cemana mei tai tuh berfungsi…mana tahu kot2 I pon terbukak hati nak wearing my daughter pulak nanti…eheheh

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s