Do It Yourself What??????PART II

Another takut2 attempt by mummy on menghandmade Nabil ‘s cloth diaper…This time I ‘m using flannel n pul fabric for outer layer…mcm jersey je..tak puas hati..nak kena cari better fabric for outer layer

dsc00979

One thought on “Do It Yourself What??????PART II

  1. Wow..I’m so impressed and envy u, u can do it urself…nak tempah bleh?> hehe…can i ask u, where can we get PUL laminated fabric, yg mcm CDs tu?

    r u on cd full time? how many do we need for a start? thanks

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s