Selamat Datang 2009…Bye bye 2008

Hmmmm.dah new year pun….macam cepat je masa berlalu…n tak sabar nak tunggu new year semoga hari hari mendatang lebih indah dan menceriakan di samping orang-orang yang kusayangi….hubby n baby…

2008…suka duka banyak ooo 2008 ni…hal keje..erm…ptk tak dpt 4…so tak dptla naik gaji…study????ala2 je la…stress ada juga cuma rasanye last year laaagi stress…

p2270184

feb 2008…i dapat nabil…jadi mummy la 2008 ni, bartambah tanggungjawab lagi…syukur alhamdulillah..

juga shifting from kenari yang dah dipakai 5 tahun….to economic myvi

p2160181 Atok belikan masa mula kerja…sayang nye nak jual time tu

BOUGHT A FEW BREASTPUMPS!!! kes nak test punya pasal..PLAYTEX(SI),HARMONY(SI), SWING(BBSTOR), PISA(SI), ..latest.. FREESTYLE(EBAY)…phew!!!

and i love them all eventho ada yang dah diletgo..hehe

rumahku syurga ku..dah penuh dgn baby gadgets n toys…uiihh…dulu i tak boleh umah sepah…nak clean n clear je tapi lepas dapat nabil..n now dia dah pandai main..erm…rumah dah jd toyland…hehe

trial n error menjait…

since dah beli raleigh rm 300

..hopefully hobby n bakat berkembang (inspired by overseas mum yang jait memcm-seluar baby, diapers, bedding, quilting etc…)

harapan untuk tahun 2009…semoga hidup lebih diberkati, murah rezeki, keluarga sihat n bahagia..amin

harapan 2010…conceive n LAAGI BANYAK SUSU….amin

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s