Nabil at 10 months ++…growth spurt????

dsc01141

Nabil lately ni kerap nangis…especially petang2 around 5-7 and membawa ke tidur mlm, dia meraung macam kena sampuk…i thought he was only looking for my attention, time tu his daddy is not around, belum balik kerja, so pening jugala mummy nak handle dia sesorang…until this one evening, his daddy suggested, mummy kasi makan la petang2 tu, kot dia lapar lagi tak???mummy pun tau, Nabil ni jenisnya makan sikit2, tapi kerap…susu pun dah kurang kat rumah bs, in fact sanggup tunggu petang nak nenen/ botol di rumah. Last2 for the past few days, mummy pun start la bagi Nabil some blended oat, masak campur manisan kismis ke, biskut sikit ke,  and sebelum tidur tu, susula….and surprisingly, Alhamdulillah, kurangla Nabil bangun tengah2 malam and menangis macam apa, in fact last night, rengek2 pun takde except nak nenen! lena je…agaknya betul la kot theory his daddy, perut tak kenyang…

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s