At Last Mummy Found It!!!

Tadaaaaa…………berbunga hati mummy sebab jumpa this secara tak sengaja…murah pulak tu….cap ayam je…so takdela mummy kena susah2 lg tunggu bargain kat online shop nak belikan Nabil kereta with stereng…..

dsc011481Beli dari kedai cap Ah Seng jual basikal dekat dengan tempat keje mummy..Plastic wrapper dah bukak n buang kat kedai kes tak sabar nak tengok…(tq aunt Lin teman mummy g kedai)

dsc01151Senyum dah…..

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s