Balik kampung lagi..

We all balik rumah nenek di kuantan….cuti lamala…………..dsc01256 Nabil s routine kalau dalam kereta….

Jam macam ape kat Karak hiway..ada accident pun, tengok darah a motorist terbaring atas jalan..huh, ngeri sampai takut nak snap gambar…Nabil ok je time travelling, except tht after a few days kat rumah nenek, galak sangat main dgn cousins, ada satu malam tu meraung macam kena kacau…sampaikan nenek terbangun dan tunggu depan pintu bilik kitorang nak checkout nape nabil nangis macam tu sekali…huh, nenek pun surrender…

Nabil juga dah pandai gelek-gelek pinggang, jogetla tu kunun…hehe(silap tak ambik video kalo tak boleh upload sini..)

3 thoughts on “Balik kampung lagi..

  1. haa..once u said balik kuantan konpem la u my ex schoolmate skbt..hr tu mmg u ada bg ctct no but i’ve lost it..finally jumpa gak kat sini🙂

  2. erm..i feel comfortable only with sweet cherry a local brand seat and a maxi cosi for him…and can see that he s doing well in both though…hehe.once he got into them, zzzzzzzzzzzzzzz(sleeping already lol!) so i guess they fit him well n the harness are okay too when i buckle them up…

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s