My two Ahmads……..

I LOVE U BOTH……..my two AHMADs….eventho there were times u both drove me semi insane!!!Heeeeeee

my two precious…keep me going tough in life to become….having the tender smiles that make me smile too!……..reasons  for me to be thankful to God……reasons for me to be a better better better me in times……(am trying hard)..reasons for me to get myself err…A NEW SONY CAM???OR A NIKON DSLR???so that mummy could capture  our precious moments together..Heeee

dslr

*********to be updated*****SL

3 thoughts on “My two Ahmads……..

  1. u should get it!! i already got my sony dlsr. cuma insya allah baby dah besar nati i nak upgrade dia punya lense🙂

    its really worth it tau. lepas tu u can send the pix to http://www.photobook.com.my print chantik chantik🙂

    we r going to do that for baby shower sampai ke dia dah lahir insya allah🙂

    i support ur decision. hihi

  2. hte farida…erm..i dah lama simpan hajat on dslr cuma ongkos belum cukup…heeee..anyhow kalau beli i update…kalo tk mmpu dslr, nikon auto pun ok je…

  3. cool nak beli camera..suke sgt topik ni..hehe..saya pon ingt nk beli DSLR juga..tgh kumpul duit ni..hehe

    kalau suke nak main dgn camera baik beli dslr la..if nak gune auto jer baik beli camera yang bukan DSLR..

    nanti update ye what u decided to buy..hehe

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s