Wok With Me

Nabil really loves blended porridge…yup!he s still on blended rice…campur potatoes, carrots, broccoli, or ayam, or anchovies…memang akan habis la 2-3 container yang aku bekalkan pada babysitter…
Last time aku masak porridge Nabil dalam slow cooker ni…

dsc01559

since aku rasa slow cooker ni terlalu slow sehinggakan selepas dah tinggal overnite nasi masih tidak menjadi bubur sepenuhnya…so aku decided to switch to this…

dsc01560
…….the marveles traditional periuk ….heheh(psstt…abaikan kerak2 di bawak periuk tu eh…mumy tak sempat)

and then pack Nabil’s porridge, oat, biscuits and snacks into these……..

dsc01563

EZ-LOCK containers…kat alamanda Parkson bersepah jual…

5 thoughts on “Wok With Me

  1. sya pon guna slow cooker sebijik camtu.. ekeke.. tp mmg laa slow kan.. tensi jugak kdg tuh.. sib baik laa gigi hadif dh berbatang-batang.. ngeh ngeh ngeh..

    btw, time si kakak dlu saya mmg apply traditional method jek.. guna periuk kecik camtu lah..

    happy wok’king! ;P

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s