Malam

Nabil dah lena..tinggal mummy melayan blog kawan2..macam2 cerita.ada suka ada duka.tengah2 malam begini kalau tak layan assignment, layan perasaan la jawabnye. tengok muka nabil yang baru sudah menangis kaw2 punye..ntah apa tak kena.penat bermain siang tadi agaknye.atau merajuk mummy tak layan sangat.hatiku tersayat2, tak tau kenapa, tiba2 teringat atuk dan nenek yang lama tak jumpa…luckily next week ayahchik nabil akan datang tumpang tido kat rumah ni sebab ada course seminggu di putrajaya,lega sedikit agaknya, buat pengubat rindu kat atuk n nenek..terfikir agenda esok pagi di tempat kerja(yup, aku kerja esok okay!)sigh…rasa mcm nak drag nabil sekali pergi kerja je esok…..

ps: of topic..MAMADHEA..nnti dapat sample cd dari maryaa u update i ye..thanks..

One thought on “Malam

  1. kdg2 bila terlampau sbuk dhn kerja n kurg dpt spend ms utk ank trasa satu prsaan yg sdih n terkilan kan…but apa nak buat…..

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s