Food Recipes For Nabil..

Salam..it s time for Nabil to start eating like an adult….heheheh….takla…as a toddler la…so i really in need of as many recipes for kids as possible…huh start la hunting kat internet….kalau dapat links dari cyber members laaagi best….

Breakfast cum Snack:

-Oat, scrambled egg, baby biscuit, cheese, bergedil, tauhu goreng, pancakes aka LEMPENG, telur lecek, kentang, fillet ikan/ayam

Lunch cum Dinner:
-Rice, pasta, Varieties of Soup plus veggies, fillet ikan, ayam, telur, pasta with sos yang tak pedas…….mac and cheese(err..bole ke ni??)

#so mummy, kau janganla tidak rajin lagi malasnak masak yummy yummy food untuk Nabil..since Nabil pun dah suka sangat ngendeng mummy time makan, maknanya dia selera nak join makan sekali….
harap2la Nabil berselera…Ku risaula beratnye STATIC je for the past 3 months!!!!!8.7-9 kilos je..Adakah sebab dia tak selera makan/susu, atau sebab dia dah semakin lasak??????
pancake

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s