Nabil s new GEWE…

(Mummy sings tralalalala)…OOOOOO….He ain’t heavy..He s my brother…..

WHILE Nabil says…..Waaaaaaaa…my new gewe…..Cun!

While AUNTIE N and AUNTIE Y …CLAP!CLAP!CLAP!CLAP! BEST..BEST..hehe

SURPRISE!!!!!!!!!!!Phil n Teds untuk tunggangan Nabil dsc01594 sempat ambik gambar dalam rumah je…. (abaikan kain bakul behind, tak sempat lipat daa..)dsc01649

asalnya nak dapatkan yang blue camoflage for the baby tapi no stock…

dsc01651 love the front bar..Nabil gigit2 kat situ…so kena cuci selalu.

but hate the pendek hood…cetek sangat..action je bukan untuk shadow nabil dari sunlight

dsc01652buckle dia slightly different from combi, maclaren n zapp…ada 4 thin straps

dsc01653laarrge wheel…pun berbeza dgn combi,mac n zapp..

7 thoughts on “Nabil s new GEWE…

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s