CD lagi..

Mummy already ordered 3 pieces of Kasihkusayangku Cloth Diaper from kak Liza’s store…it s at promotional price a combo of three KS diapers with 6 inserts! Wow! Now tengah prewash untuk 3 kali,termasuklah fleece Coolababy diaper juga…I love Coolababy diapers because they re one size fits all, fits my baby well enuf now eventho peha dia quite kfc and it s below economic price which I guess  really helps me to cut down my budget buying dispos for the baby, and much more to say…IT S SAVING MY BABY’S BUTT FROM CHEMICAL MAAAA…. mummy tak sabar nak try put it on Nabil…

Kenapa mummy belum dapat full mengCDingkan Nabil???Why?Why?(1)Sebab CD belum cukup…need at least 50-60 pieces lol..Nabil itu heavy wetter sesangat…(2) Sebab Babysitter Nabil takmo guna CD..penah try bawak…ceit…dia bebel bagai susah nak basuh..(sape suh dia basuh??)..(3) Sebab now masih lagi mendiami rent house yang SELALU sangat BERMASALAH AIR!!! argghhhh… daddy, bila nak pindah ni??….

Setakat ni Nabil ada 3 DIY diaper handmade by MUMMY (best)..12 Coolababy pocket..rase cm nak try AIO version lak, 4 Heinys …5 LUNATOT, 3 Kasihkusayang Diaper. 5 Smart NAPPY from Mothercare…baru half way…Nabil needs 60 CDS mummy!!!

dsc01639 basuhan selepas 2 hari pemakaian…banyaknye nabil pakai…….ker mummy yang obsessive compulsive…tiap kali tukor insert, cd  cover pun tukor sekalik eventho tak basah langsung???hik hik

One thought on “CD lagi..

  1. mak oii.. sampai 60kpg cds ka? saya yg dah fully cding hadif pon takde sampai byk tuh lagi..

    anyway, happy cding Nabil….😉

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s