Motivasi diri

Mummy:Sigh..sigh..dateline sudah hampir ni….ujung April semua assignments mesti submit…masalahnya..mummy now takde motivasi langsung nak siapkan all those papers…macam ni jangan harapla nak amik doktorate lak…

Mummy part putih: Mummy jangan sia siakan pengorbanan Daddy n Nabil selama ni tunggu mummy lambat balik sebab nak settle kerja ni…make it worth…usaha!usaha!

Mummy part hitam: Bagusla lewat2 dan tangguh2kan kerja tu…takpe, ada masa lagi…

Mummy: HUH!KILL KILL THAT BLACK PART!!!TIDO AWAL, ESOK BANGUN AWAL JUGA CARI BAHAN UNTUK ASSIGNMENTS!

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s