Nabil s new ride go go

dsc01447 SAYANG manja mummy…

dsc014821 aik..naik stroller ni nak ke mana-mana ke malam2 ni mummy???

dsc01485 erm…

alaa…tak jalan ke…nak turun….

thumb_quinny_zapp__maxi_cosi_1
andmatch it with Nabil’s red Cabrio….

Looking for stroller?

HERE

12 thoughts on “Nabil s new ride go go

  1. salam k.as…

    wahh…dh lps hajat ye..!! selamat meronda la ye🙂 k.as, nk tny apa website yg jual brg akak ckp aritu ye..?? let me know ya…sy rasa sy pun dh jangkit dgn k.as la nk jd stroller junkie…lately ni asyik dok survey stroller jeeeeeeeee…………heheheheh (bahya minta baru ku ini…) ok k.as..hope to hear frm u soon…keep in touch ye…🙂

  2. nabil, kalau nabil pi jenjalan auntie N ikot naik zapp skali bole yer…..egegegegegegeg!!!! sayang nabil!!1

  3. i heart zapp eversince nabil was only 2 months old….tapi i hold dulu sebb mcm u fikirla…tak suits infant..after a sweet cherry, maclaren, 2 combis, zapp is now mine nabil’s..hehe…

  4. wah… quinny zap. hari tu dah tgk kat mothercare. tp tak sesuai la utk infant, sbb tak boleh nak baring kan😦

    i am still looking for maclaren stroller. itu je yg i rasa sesuai, ringan, bley pakai sampai dia besar & below 2k. tapi.. bile la harga dia nak turun :p

  5. hehehehe… i am think what u r thinking. but i think after mc-xlr baru la beli zapp. tak mampu kot nak beli stroller banyak!! haha

    anyways, kalu ada mender baru nak di auction post or email la ye🙂

    hv fun with ur zapp!

  6. hye su.yup its 09 version WAVE…i actually dreamin of blue cobalt but it s an 08 version so i guess better have the latest edition…am thinking of getting the underseat basket lak….

  7. cun ler quinny zapp nie. new edition 2009 ker? warna aper ni as? yg new edition mmg takder label quinny ke kat kaki depan tu yer.. cun bangat.. jeles tau..

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s