Yeay!!

Alhamdulillah..Nabil dah start berjalan-jalan jatuh…aku ingat dia umur setahun lebih-2 baru nak jalan….diapun nampak happy je dah dapat experience baru agaknya,galak je ketawa ketawa sambil jalan….Tapi aku pulak risau dia jatuh terduduk kalau tak dapat control badan terhuyung hayang..takut tang pinggang and pinggul tu la terhempas ke lantai…Nabil Nabil….

………..video belum upload la……………sebab abah enterframe plak…

sebagai gantinye..mummy upload dulu gambo mac goreng dinner for  tonite..yeay!

dsc01787 tadaa…alamak..vege dah tukor kaler oren a..

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s