Sakit Belakang…

Lately kerap sangat aku sakit urat belakang…ada member kata, sebab pakai high heel…aduhai..aku sudah lama retired from wearing any high heels la sayang…ada yg ckp sebab dah biasa g urut, so kalo miss urut mesti efek sakit belakang satu badan,ye ker????

aku rasa sebab aku lama sangat nyusu baringkan nabil…yela, malam2 nak bangun riba dia n nyusukan mcm time dia below 5 months dulu, tak larat dah mummy ni nabil oiii….aku pun tak sure, dia betol2 nyusu sepanjang malam ke ataupun nyentil yang lebih..huhu..yang aku pasti, bangun pagi b..bs ku memang kempis sekempiskempisnye…..perot keroncong giler dan lenguh2 sebelah badan(aku selalu ngereng kenan je sebab nabil suka gayout belah kanan)…..tolongg!!!lenguh sesangatlah badanku ini….

2 thoughts on “Sakit Belakang…

  1. elakkan minum air sejuk, buah2an yg sejuk mcm tembikai, sayur yg banyak angin.

    sejuk n angin pun boley sbbkan sengal2 ni🙂

    kalau dah terasa badan makin dibebani dgn tugasan or tak cukup tidur.. dont forget to take ur calcium🙂

    insya allah… boley berkurangan🙂

  2. beb.. tido jgn dgn satu gaya je.. mmg sakit belakang..
    kene kalih kiri kanan gak.. tido pun nak kene bersenam gak.. hehe..

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s