Nabil di Aquaria

Semalam kami sekeluarga ke Aquaria.. orang tak ramai sangat…banyaknye ikan…ni first time bawak Nabil ke sana..tu pun ntah dia paham idak yang ditengoknye tu ikan…kat rumah ada juga ikan tapi in much much smaller little aquarium…so diselitkan sini a few pics of Nabil semasa di sana..(gelap aa…some pics tak nampak apa pun…nampak biji mata je besinar)

dsc01831‘isi minyak’ sebelum masuk Aqua

dsc01833kat entrance

dsc01854albino

dsc01860waahh..

dsc01864nabil tengah meraba aquarium…

dsc01919cute..ulau kuar dari dasar aquarium

dsc01922nabil s on garfield…kasik can sebelum balik

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s