Before and After…

Ni bukan TAGGING tau…still remember cover Priori Nabil yang kusam itu???? almaklum jela kekurangannye..so dahkugantikan dengan new  cover..beli dari Mr T yang terchenta….hikhikhik

dsc01993setelah diberi kulit baru…tadaaa

padding pun macam okla cuma kalau warna merah,mesti lagi lawa kan Nabil?

dsc01995head belt cover ni pun dapat sekalik..

* Soalan cepu emas: Apakah agaknya warna Priori yang mummy nak beli pulak selepas ini?kui!kui!kui!

3 thoughts on “Before and After…

  1. orang tua tu memang…asal ujung bulan je sms, ‘apa lagi mem mau i carik?i mesti dapat contact punya…harga pun buleh kasi murah lol.”hik hik..nak ngabih kan duit aku aje mr t nih…hehehe

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s