Mummy dan Hobi baru

Ye ke hobi baru??bukan dulu ratu beli tudung ker???huahuahua…mummy ni, semenjak NIKAH dengan ABAH nabil, memang PENCEN sudah beli tudung…nape ek???ntahla, tapi, obviously, semenjak NABIL pulak hadir dalam hidup mummy n abah, barang2 untuk mummy seakan2 TIADA LAGI DALAM MONTHLY SHOPPING AGENDA. ..heheh

tetapi, semenjak dua menjak ni, mummy seakan akan angau betol dengan ARIANI.kenape? adakah sebab ia cantik sangat?TIDAK! adakah sebab ianya kegilaan ramai member di sekolah? PUN BUKAN. sebab…..MUDAH NAK PAKAI SARUNG AJE ATAS KEPALAKU YANG RAMBUT DAH START GUGUR TU.kui kui kui….

alhamdulillah, dapatla barang spuluh lai ARIANI, macam puas ati, except tak kemampuan nak beli yang berprinted punya sebab MAHAL la yang tu…mummy berhajat nak kumpul MUNAWWARAH pulak….ataupun ABAH nabil yang sangat BAIK HATI nak hadiahkan ker????hehehhehe..

4 thoughts on “Mummy dan Hobi baru

  1. nanti bila you dah try munaw pulak, you bagi review sket beza munaw dgn ariani?
    i tak pernah nak sempat gi ariani…jauh la kat jln tar tu…

  2. jomla kiter pi serang ariani ramai2….tgk la tokey dia….cun abis….wpun hospital ku terbakar smlm, ku tetap setia dgn tud munawarah ku.

  3. As,
    hehehehehe… hobi baru kah????
    yelorr.. kang review sikit ek Ariani ni..
    Ely pon tak penah try lagik.. sbb baru je berjinak2 ngan Munaw.

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s