Aku Seram Sekejap

Harini pump dua kali kat school dapat 8.5 oz….yeeha(pada aku yg selalu 2 x pump baru dapat 6++ oz paling terer ni, angka 8 itu sudah cukup banyak!!!)TETAPI…time round ke 3 ngepam, di rumah sebelum pg KOKO, FS ku mula mengeluarkan bunyik yang pelik….and suction tak kuat…normally kat school je guna FS, umah pakai PISA, tapi harini nak cepat, so malas nak sterile PISA flanges( aku guna SpECTRA shield)…cuak juga bila suction tak kuat tu…susu tak kuar, yang kuar bunyi SHREH.SHREH…gelabah jugakla, dahla beli via EBAY(lama tak soping sisni), check punya check, ropenye aku tak masukkan ketat tubing FS ke dalam lubang pump body…patotla shreh..shreh…bedebar tahap kritikal sekejap tadi..PHEW!

* moral of the story..belilah FS dengan ajasu the SI forumer..dijamin warranty anda DAN ANDA TAKKAN BEDEBAR MACAM AKU TADI..kui kui kui

2 thoughts on “Aku Seram Sekejap

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s