Mummy ke MUnaw#wa#rah..at last

Yup..sempat tadi tengahari after school hour ke Muna##arah…dengan member sekolah..hehhe…tapikan, hanya beli sehelai saje tudung t lycra…bukan takde kaler tapi rasanya my preference is on ARI***NI.. yela, dah di sambar 10 lai, mana taknye jd taksub kan.kekke…anyway MU***N*WA* not bad..lembut dan ringan je kain dia. pakai rase sedap tapi mcm ada yang tak fit kat muka.tak tau sebab apa padahal tudung tu oky je..erm..rase2nye tudung yang dibeli itu bakal menjadi hakmilik kekal NENEK NABIL yang akan berangkat ke tanah suci untuk umrah nanti…yeah, she ll love the colour!

dsc02110sila datang shopping…

dsc02111baris atas sekali: a*i*ni s  , hujung tu je m**w**ah

baris tengah : pun ar**ni

bawah: tudung F*z*l*y..ni murah je, sapa tau kedai baby manja***ku…sebelah tu je..tp cun gak..hehe

* apa jd pada bawalku…yang tak banyak itu???SIMPAN AJELA

2 thoughts on “Mummy ke MUnaw#wa#rah..at last

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s