Karut midnite

Aku macam burung antu malam ni..tekebil2 takle nak lelap mata lepas tejaga nyusukan Nabil jam1 am tadi…pusing kanan, tak pejam, pusing kiri, rimas la pulak, member2 seangkatan tengah sedap mimpi,sesekali Nabil tepusing2 ngadap aku ke ngadap abahnye, nak cari post selesa gamaknye… ada beberapa sebab aku tak lena camni…

*******cuaca panas..ye, malam ni agak panas

*******tekak cam haus, so g dapur teguk air

*******selalunye time2 gini tekebil ngadap assignments, so mcm rutin a tejaga time gini, tapi mlm ni bukan settle assignmnts, tapi blog hopping…ku suker

*******kat kepala tebayang2 wajah2 di kampung, ye, ku tingat families di kampung

MAAF YE AKU NGARUT TENGAH2 MALAM YANG PANAS NIH

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s