Cintaku Beralih Arah

Hehee…ingin ku gembar gemburkan di sini bahawa cintaku sudah beralih arah…ku lagi suka FREESTYLE dah la pulak sekarang…sudah sangat jarang kuguna PISA ku…munkin keshomelannya (FS) yang petite itu but aku mudah mengusungnya ke sana ke mari, juga sebab kadar kemantapan ia menyedut keluar susuibu sudah agak serasi dengan bodyku, juga sebab ke’long lasting’ batterynya yang amat memudahkanku mobile dan mengepam di mana2…..namun tak boleh lawan direct feeding ya kengkawan, lagi byk direct feeding, lagi bagus…cuma yang menggusarkanku, susuibuku sudah semakin menyusut…huhuhu

APA????Nak jual PISA???oh tidak….! buat masa skarang ku belum teruja nak jual,unless ku rasa ku perlu beli baru another FS maybe? baru la ku akan letgo pisaku itu…hehehehe

4 thoughts on “Cintaku Beralih Arah

  1. bestnyer baca ur blog nih..buat semangat nak beli FS hehhe..Just to share, Kalau I dulu2..everytime SI mcm nak susut, i amalkan minum air hirisan lobak putih..=)

  2. ha?lobak putih?i penah try sup dia tapi tekakku takle masyuk a…tapi nnti nak try buat air jus la pulak..kot ok kan..thnks for the tip

  3. asnidaz, Aja kan… mmeg suke FS, tapi sebab overwhelming question about FS and PISA, I got myself PISA. 2-3 kali pakai dh tensen…tapi gagah kan jua.. Niat pakai 2 weeks, susu OK tapi alahai rindu jd nyer dgn cik FS tu. Terus simpan PISA. Guna FS sampai la nih. PISA jd demo set..hehe..

    Ada seorg teman bgtahu, mmg FS kena guna like 3-4 weeks (kalau b4 penah guna PISA) then mmg akan jatuh chinta. She is ex-user of PISA. And she loves FS so much… As for me, Aja mmg start dgn FS so mmg chita hati.. So my review sungguh x valid… hihiiii

  4. yela aja..daku dulu gedik giler tang pisa…sebab diala yg membantuku up semula susuibu…then bila dpt fs, memula mcm kunun tak sedapla,tak powerla,tp lelama disebbkn ia mudah nak mobile n pump, ku jatoh hatilak…namun, pisa turut menjadi pujaankuselamanya…kuakua

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s