Flash Card..

Nabil sudah kubelikan satu set flash cards …besar, gambar menarik, i mean in terms of the sizes of pics, cuma warna je tak berapa nak catchy…tapi Nabil macam enjoy aje time abahnye meng ‘1, 2, 3…’ dengan dia..sengih sengih, ntah apa yang disengihkan pun aku tak tau, tapi nampakla dia enjoy…huhu, jangan hangat taik ayam je la sayang ye..

DSC02243

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s