Tudung lagi…

Errr.. aku ada 2 lai m**warah…cantik, a**iani aku takde lagi kaler ni.. tapi aku beli yang labuh sikit dari anak tudung..sebab anak tudung lum kuar new stok…so, ku test, mcm labuh sangat pulak, jadi ku antar tailor yang terer, ku nak trim kasik sama size dgn t small ank tudung…boleh???????!!

hehe.. macam macam…

ps: aria***ni aritu ku tak jadi letgo lg 2 lai tu, sebab ku dapat idea ku tukar kaler awning nye aje amik printed awnings, cam ceria la sikit..hehe..maaf kepada yang book yg ijau tu…sorry sorry

DSC02299

3 thoughts on “Tudung lagi…

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s