Nabil s turning 16 months

Nabil dah nak 16 bulan…dah nak makan macam2 (yang sepatutnyala), nasi putih je tak berapa laju….nasi goreng sukala..geram betul, sampai kena paksa2 untuk sesuapdua nasi putih tu…aku risau juga sebab dia makin slim….BF? ha ah, masih BF cuma pattern dia nyedut tu dah tak mcm dulu…bnyk NYOT..NYOT..NYOT..bila ditarik B, uwaaa, mengamuk, marah, pastu barulah beria ia berkobar nyedut takut mummynye cabut B dari mulut…baru cuba cuba nak berlari, memanjat?yup,dia sudah pandai memanjat,tv cabinet tu 3,4 kali dicubanya setiap 15 minit…kuss semangat.disebabkan dia sekarang dah agak ‘laju’ serrba serbi, maka mummynye pun tumpang sekaki a start ‘susut’ jugak,sebab mengejar nabil sebelum dia ‘beraksi’…anak..anak…

DSC02354saye dah slim …..

DSC02175tapi saye masih suka tido once naik kereta abah atau kereta mummy…

DSC02105dan..saye jarang dah nangis2 kalau saye kena’ikat’ kat carseat,saye duk diam je..especially time mummy jegil2 mate n jeling2 saye bila saye nak try2 menangis..

DSC02360jum jalan…

ps;ku noticed ada ketul2 sikit kat B especially belah kiri…apakah itu tanda susu tak habis kering disedut oleh pump??patot jumpa doc ke??ngeri juga takut milk duct——> cloggged——–> susu keras———>,,,,?????

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s