ada je..tak ke mana..

ada yang buzz 2 aku tanya nape dah lame tak update blog…kekeke..ku agak busy a sekarang, hal2 umah, hal2 kije yang baru mula penggal baru, hal2 study yang juga baru nak mula penggal baru…mcm2 hal la…plus, takde byk menda menarik nak citer, except that i m happy to tell u guys that i am HAPPY kat umah baru, sendirik punye….hehehhe…NABIL?? owwhh..mamat kecik tu lagile, merayau satu umah…busy manjang…chow

DSC02381sorry..ku busy nyetel file budak2 nak pindah sekolah baru..haru peti aisku seminggu ni

DSC02385enterframe jap tengah masak bubor nabil dinner for today…nampak tak pemegang periukku yang terbakar tu???

DSC02383ya ampun…sape makan tak kemas meja kecik tu???!!!!nabil ke, ayah nabil???

2 thoughts on “ada je..tak ke mana..

  1. sya..aku mintak oren cair sebenornye,memang kayu dia mulanya oren, tapi bila dah ditepek glass tu jadik merah….huhu..tapi tak kesahla janji KC kuakua

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s