Mummy n DIY CD

Korang ingat lagi dak aku penah post gambo DIY CD kotak2 yang aku buat 4 nabil???Ha ah..lame nye dah tak memegang mesin singer cheapo ku itu…seingat aku..laaaaast sekali mase jait tepi sarung bantak yang dah tekoyak…kehkeh punyela pathetic takmo beli lain, gigih gak menjait tepi tu….actually ada plan nak jait lg cd nabil tapi aku tak tercarik2 lagi kain PUL atau FLANNEL..Rasenye aku prefer FLANNEL la sebab plannye cd diy ni nak pakai kat umah je weekend2…tunggula balik kuantan carik kat kamdar sana banyak yang printed…plus..ku leh tumpang ngendeng mesin jait nenek nabil…..weeeeeeeeeeeeeeee

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s