China / Local CD vs IMPORTED super CD

Ada kuterbaca yang isu2 pakai cd murah/cheapo /china /thai brand cd dengan yang imported wallah wallah nye ni mcm sensitip lak..nape ek??Aku rasela, bab mama mama nak pakaikan cd brand apapun kat anak masing2 ni, tepuk dada tanya selera…suka hati masing2la nak pilih cheapo cd ka, branded mahal cd ka, as long as matlamat nak bercd tercapai, punggung baby sihat bebas ruam, baby happy, mama happy, yang jaga baby tu pun happy, takde masalah nak pilih brand apapun…mcm aku sendiri, cd cap ayam cheapo kulababy ke, itti bitti ke, Heiny ke, Drybees ke, rumparuz ke, minkee ke, aku pulun semua…janji ada kehendak, ada modalnye, ada ongkosnya, ku beli aje…dan gunakan yang aku beli tu sebaiknya so that tidakla wasted modal yang dikeluarkan tu…yela cd cheapo pun sekeping dekat rm40d dah kan…apetah lg yang brand luar yang imported mahal2 tu…

ooo, btw, since ada sale kat a few online store, ku sudah order a few cd yang ku gemari…heheDSC02723
nabil in luna*tot

DSC02842
in HH yang kurase economic

DSC02823
in rumparooz..lavender seehhh

4 thoughts on “China / Local CD vs IMPORTED super CD

  1. hye ira..raye ku dah soping june aritu SALE time tu…aci tak awal giler dah beli baju raye…hopefully muat a till sambutan aidiladha lak..kehkehkeh..how s aina darling…ku kat kampong la ira….so takdan nak blogging

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s