Nabil dan Tempat Baru

Next week, starting tuesday, nabil akan stay di tempat baru, a TASKA, no longer in a babysitter s…Risau juga aku since ni first time dia duk taska, dah lama besor kat umah pengasuh, sedikit sebanyak mesti ada juga kesukaran dia nak mix around dgn new environment kan…luckily, taska dia tak sampai 3 km pun dengan tempat kerja aku so recess hour bolehla rush kejap jenguk dia kat situ..harap2 nabil pandai bawak diri ya sayang…..mummy n abah luv u sooo much

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s