Nabil n new babycot

Since next week nabil start duk taska, makanya harini rayaula sekejap cari babycot since taska prefer a wood babycot than a playpen..huhu…jadi tukunla jawabnya playpen di rumah tu…so, siap2 je beli babycot tu terus shoot ke taska so that abah nabil boleh pasang menda tu siap2 kat taska…
Sementara abah nabil sibuk mengkerastangan pasang babycot, nabil duk busy meround satu taska..nampak cam ok, adala beberapa budak lain kat situ, tokeh taska n her kids pun ada sama duk tengah siapkan flag nak sambut merdeka…
So, nabil, harap2 nabil ok la kat situ, kalau tak, mummy pening la lagi sekali nak cari new place or u…huhu
DSC02829

DSC02836

DSC02834

DSC02837

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s