Weekend Nan Indah

Since penyakit babi tak surut2 lagi, aku pun seram sejuk nak bawak nabil keluar rayau shopping sangat…Paling2 terror punh g carik groceries area BBB tu pun aku duk tak sedap ati nak bawak cikenit tu kuar in public…So, today, dukla umah petang2, masyaallah, melasak sungguh Nabil sekarang..turun naik panjat cabinet tv(adale alasan mummy nak tukor cabinet tinggi sikit hehe), turun naik sofa, sohihla takdan 2 tahun, naik kuning n kepam a sofa tuh, lari sana lari sini, macamla ada orang kejor dia…sikit2 gelak, sikit2 nak nangis…tapi alhamdulillah, sekarang dia dah sangat2 selera makan, terutamanya fav diala, nasi with sup, any kind of soup will do..dah bagi susu botol, bf pulak, sebelum tu padahalnya dah sendawa besor lepas mkn nasi tu…alhamdulillah, mummy harap sentiasala dia macam tu…amin

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s