Tarawikh, Mummy dan Nabil

Sejak ada Nabil, tarawikh ku culas culas juga.. last year kena bangun malam solat terawikh. Tu pun ada yang culas culas juga..Rasa malu juga kat diri sendiri sebab dulu2 tak camni. This year pulak, kalau boleh nak Nabil cepat2 je tidur around 8-830 pm tu so that boleh tarawikh sebelah buai dia..Tu pun kadang terstop sebab dia gerak2 nak menangis haus la, panas la, mimpila…

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s