Pregnancy Kali ini

Mual setiap hari, paling sekejap pun dari subuh sampai pukul 12 tengahari..bayangkan aku kat sekolah macamana…

Bleeding ringan 2 tapi almost every day, almost setiap kali buang air ada discharge yang kadang2 menakutkan…

Dctor suh BANYAK2KAN rehat…pasal obviously kandungan tak berapa kuat…. degup jantung dah nyata jelas nampak kat screen…kesiannya kalau ‘dia’ tak mampu bertahan…DOADOAKAN ‘dia’ dan mummynya ye kalian…

2 thoughts on “Pregnancy Kali ini

  1. dear ira:aku g zahra..tp cam lemau..so aku maintain kat annur je la..pun ramai orang…senget tunggu turn..siap ulang alik toilet muntah bagai..punyela lama ek.

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s