Cuti Sakit Lagi

Dah settle dengan Serdang Hospital, doctor bagi cuti sakit seminggu, after 2 weeks kena follow up dengan pakar situ lak to see whether the baby s ok or tak, so aku adala pilihan either nak pi refer both private pakar dengan gomen pakar, atau pilih salah satu…
Tapi letih gila ke serdang, memangla dekat dgn Bangi compared to Putrajaya hospital, tapi dari clinic nak ke farmasi, sikit punye jauh…lum lg bahagian pakar dia, pun semput gak mak berjalan nak sampai ke destinasi
Apapun, demi kesihatan diri sendiri dan yang dalam perut nih, sabor je lah..bergerak seslow mungkin tapi penuh harapan Korang semua tolong doa doakan ye

ps: Nabil manje boy tu duk nursery whole dayla seminggu mummy cuti ni…sebab mummy wajibul BEDREST doctor kate…huhu

2 thoughts on “Cuti Sakit Lagi

  1. AS, ms i dpt mc ritu i dok diam kt umah smbil bc buku citer je…if tk, dr nk pksa admit if still tk ok..haha..best..alasan dok umah tk wart pape..

  2. ye le..i ni rase le jugak sangap dah busan duk umah sorang..nabil petang baru ambik dari daycare…kalo dia ada dia karang, tak rest langsung pulak…takde dia, busan giler… doc kate memang kena rehat betul, kalau tak , lepak ward je la…uish..mintak jauh..takmau aku..lagi bosan

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s