hARNESS…

Aku rase cam nak beli nih…

BB_Monkey2in1Harness_Combine

kenapa??korang rase tak patot??kejam ke???’
er…bagi saya…bior nampak kejam dari jadi pape ketika saye dan abah nabil bejalan2 kuar dgnnya tanpa bantuan stroller..since dia pun tengah meligat berjalan….takmau dukung2 dah…melentik liuk bagai badan nak dilepaskan berjalan..so ini adala alternatip yang terbaik setakat ni…..

2 thoughts on “hARNESS…

  1. i dah lm bli utk my son..sy rs sgt ptut sb ank nk bjln.tkmo naik stroller…drpd d lpskn hlg tgh2 org rmi, baik kita pkikn harness n pgg dia…for safety..bkn kjam…klo kt oversea slmba je buat..msrkt msia ni je kt nmpk mcm bw pet jln..huhu..pedulikan jerk..yg pntg ank slmt..

  2. yela qay..i memang rela nabil pakai harness ni rather than letting him fooling around esp in shopping complex…ngeri, jd pape memang ngeri

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s