Nabil and Fever

Dah 2 hari Nabil demam..feverish nye on off, tapi tengah malam yang melampau panas sampai malam td 4 kali muntah (mujur dah standbye pelikat abhnye dan my t shirt untuk alas muntah, otherwise kena tukar the whole sheet. Hampir2 aku nak bawak dia g emergency annur tapi mom kata bahaya drive tengah midnite sorang eventho guna highway, so just monitor his temperature and keep on patting his kepala with tuala basah…tapi nabil tak nangis sikitpun even muntah kali kedua tu menyembur macam volcano ikut hidung bagai..macam tau tau je dia kena strong sebab hanya aku dan dia je bedua di rumah.So harini aku amik el(isi borang cuti kaler merah le jawabnye), sebab tak sampai hati nak anto dia ke nursery, sempat jugak bawak dia g breakfast luar since dia pun macam segar dah dan macam perlu sedut udara segar…by 9 kami dah balik semula kat rumah, kasik dia ubat, dan Nabil, seperti selalunyela…main dan main dan main macam takde pape berlaku…hopefully malam ni takdela pulak temperature dia naik tetiba..amin

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s