What s Next in List

Apa???Handbag?NO… Stroller???hehe…belum lagi kot….err..Kasut??/Aiseh, nak jadik mak buyung ni, ku hentam je scholl leper tu….kekke…

Yup…ku sekarang sesangatla bejimat cermat sebab hajat nak enhance wardrobe untuk adik Nabil nanti, plus…apapapa pun sekarang, hanya untuk barang2 rumah..i m not spending on anything else except household luxuries…(gatai je nak tukor chandelier tu…err..bukan baru pakai 4 months ke???nak tukor lagik???)

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s