Nabil dah 21 months!!

Erm..nabil dah menghampiri angka 2…lagi 3 bulan nabil 2 tahun..last night testing jugak kasik nabil nenen ..dia cam segan2 je nak ngendeng, tapi pelan2 je katup mulut kat nenen mummy, tapi susu kuar sikit sangat…i m almost milkless!!!!sangat2…tapi dia tak nagmuk pun , aku lak yang lelebih emose rase frust menonggeng susu dah kering..huhu..(aku janji aku nak pump susu banyk2 kasik nabil pas delivery nanti..in case dia takmo dah direct bf ngan aku)

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s