Moga Allah Membantu

Setiap kali maghrib Nabil mesti SENYAP SUNYI SEPI depan astro oasis…dan tengok ni….

ZIKIR

dan juga yang ada ramai foreigners tengah berdoa..dia mesti ikut tadah tangan..Normally aku biar je dia depan oasis till 8pm…kalau dia tak nangis ngantuk nak tidurla..

Alhamdulillah, jangan DUNIAWI semata ya anakku..kalau boleh mummy nak ajar awak Muqaddam sendiri sikit2 sebelum pergi kelas dengan ustaz/ustazah(macam nenek buat dulu kat kami adik beradik, walaupun dia a working mum, dia sempatkan juga)

ps: Remembering my mum first taught me singing proper BABA BLACK SHEEP n HUMPTY DUMPTY  in an English book before i go for preschool

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s