Peg Skate 2010 and Vela 2010 – Stroller

Td jenjalan tengok strollers kat Planete E3Nfants/Chico/Bebe*Haus and settle payment for new zapp, tengok menda ni, dan then dpt sms from Aida a friend, saying that there ll be new Peg Perego Skate in 2010…huhuhu…it ll be 10 kilos lighter than the one we are having in the market (jaauuuh ringan tu), and the price is in the range yang boleh dipertimbangkan sekiranya mummy jimat2 apa yg tak patut beli..hehe..but thinking back, what had happened to my Phil n Teds yang dah let go, it was 9.5 kilos, still rase cam susah nak handle…(luckily it s sold at a very acceptable price and gave a win-win situation to both seller-buyer )plus, the bulky frame itself, boot keteku ngam ngam choi je kalau dia masuk….tapi this new Peg Skate…uissh, tempting lah…tak berani nak ckp byk, lum tau apa future purchase nye nanti…hikhikhik..(sah kena balun dgn encik HASBEN)So for now, just cuci mate ye

peg-perego-skate-2010

pic credit:

http://mamanetbebe.blogspot.com/2009/09/2010-peg-perego-skate.html

ps: to AIDA..cun kan nih..tapi I must consider the frame size gak a dear

Yang ni lak Vela…supplier kate kena check credibility dulu, tp yg ni level2 zapp jugak katenye..ringan, recline, can convert jadik travel system(tapi aku suka zapp + cabrio lagi kot). Fabric kat seat dia tatau la ok ke tdk, kalau mcm PEG SI yg kaler plain tu, dia macam kering je…tapi yg ni murah gak a…less rm1k kot

colours of Vela

Go to here for more varieties:

One thought on “Peg Skate 2010 and Vela 2010 – Stroller

  1. wah! adam rupa mcm stokke juga kan? i saw kat pcmc stokke warna merah. adoi.. chantik nye dipekenakan kat baby girl dia yang baru lahir tu. dah lah it’s a complete stoller which means else than as pram it can become as stroller to! gile chantik.. huhuhu..

    i pun nak let ko i punya quinny zap travel system. tapi… tak de orang nak beli pun :p ahahaha.. so baby adam kena la guna juga quinny zap dia. huhu.

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s