Alhamdulillah..dah discharge

Syukur, selepas seminggu beranak pinak berumahtangga di KPJ, kami anak beranak balik juga ke home sweet home….Nabil still on medication, dan perlu dimonitor progressnya…tapi dia smakin tembam, cukup makan minum tido BERMANJA barangkali…berkilat pipi montoknye menahan daging..hehe..doa doakan dia, mummynye dan daddynye juga ya….

2 thoughts on “Alhamdulillah..dah discharge

  1. alhamdulillah, dah discharge. lama jg ye nabil warded. anak aku pun selalu jg warded dulu, sama sakit mcm nabil. alhamdulillah, dah masuk 3 thn ni sihat skit. agaknya antibodi dah kuat (plus aku minta dr cucuk flu and pneumococcal vaccines). hrp2 nabil akan bertambah sihat dan kuat lepas ni.

  2. pneumoccl vaccines dah lepas 3 jabs lngkap..maybe kena top up flu vacc la aya kan…dia duk nursery so exposure towards jangkit2 ni higher la kan compared to yg those yg duk babysitter..dia dahle tak reti diam..manjang peluh,main je….tido pun tanak kat nursery

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s