Mummy n Daddy Just Us!

Hehe..since Nabil baru discharge sepital, kami balik kampung mummy lepak seminggu le,saje nak amik angin kampung lak,Nabil pun suker je duk nggedik ngan atuk bertepek berdukung bemanja ngan atuk round the clock(nak makn tido susu kencing berak je cari mummy)..doc pun advise jgn expose sgt Nabil to public..wah, great excuse nih mummy nak kuar nyopping bedua j ngan abah dia…2nd trip dgn nenek pulak..so Nabil, karang kitorg kuar jalan, Nabil duk dendiam dengan atuk kat umah eh.heheh..TQ DAD!!!

result shopping yg hanya skali sekala berlaku hehe:

-knitwears for both mummy n nabil

-pants, a lot of them for nabil yang dah buncit semula tu

-t shirts and jumpsuit for nabil pakai daily since ada big discounts giler cheap sale, semua pattern amik hehe..cap pigeon dgn kiko 100% cotton memang jd pilihan untuk daily wear nabil, i don t go for branded mahal baju for him, yg penting menda nih dia selesa economic giler pakai sebab dia kuat peluh gak, tembam dan mudah ruam kalau panas…even kalo jumpa pants cotton 100% kat giant tesco cap ayam pun aku cekau je..

-kasut nabil since yg ade dah ketat hapak belaka

-soxes for both mummy n nabil…sedia nak pantang nanti ni an nabil pun takleh sejuk2 dah jimat bil aircond daddy

-a discounted handbag for mummy…ganti guess  bonia mummy yg dah kusam tuh…ngeeeeeeeeee

(pst pst daddy…kalau nanti dapat lg that stock clearancenya nye bonia tupun pun jadile..i dun mind at all  hehe)

-err..nenek pun dapat handbag buat g ngaji fardhu ain jugak..heheh

* camanapun mummy dah janji nak berdikit2 berbelanja, since dah byk kuar kat sepital 4 nabil, nanti nak POP lagi ni, insyaallah…DAN JGN LUPA, JANUARY yuran UKM daaaaaaaaaaa….adoile

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s