TomYam simpel & Pancake

Malam nih dinner tomyam ayam sajork…pedas a kot pasai letak ratusan cabai padi…hehe..terbakor le tekak daddynye nanti sluurrp kuah tomyam tu..hehe while for Nabil mummy dah siap buat sup sayur dgn daun bawang dengan lots of fishball..dia suka giler fishball…

Petang since takde kije lain nak buat, mummy buatle penkek makan dengan Hershes Choc Syrup..sedap perrgghh..Nabil nganga manajang pantang hulur suap..sukale dia anything choc based..syrup choc pun jadik aje untuk dia…silap tak beli sekali syrup strawberry dia sebab tak semanis brand lainnye syrup penkek..dengan whipped cream(ayooooo..LEMAK nih!)…sooooo….nanti next week time groceries shopping confirm syrup starwberry whipped cream tu masuk senarai barang nak beli..hehhe

2 thoughts on “TomYam simpel & Pancake

Komen di Sini

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s